Neem contact met ons op: 0345 505 341

Afhaalboxen


Het nieuwe uiteten thuis!

De dagen dat het restaurant open is hebben wij ook afhaalboxen zodat u thuis het uiteten sfeertje kunt creëren, met heerlijke gerechtjes zoals u van ons gewend bent! Er zijn wekelijks verschillende boxen bomvol met lekkers voor 2 personen voor €50.
 

VANAF 1 JUNI IS HET RESTAURANT WEER GEOPEND EN ZULLEN WIJ DE AFHAALBOXEN BLIJVEN AANBIEDEN TIJDENS OPENINGSTIJDEN VAN HET RESTAURANT: WOENSDAG TOT EN MET ZONDAG! Bent u met een grotere groep? Dan is het ook op maandag of dinsdag mogelijk en ook in buffetvorm ipv boxen. 

Thuis heerlijk genieten van een driegangen diner voor 2 personen of meer. Wij bieden iedere week twee verschillende afhaalboxen bomvol met lekkere gerechtjes voor 2 personen voor €50,-.

 

Afhaalboxen dienen 24 uur van te voren worden besteld en alleen op afspraak afgehaald te worden.

 

Af te halen van woensdag tot en met zondag van 15.00 tot 16.45 uur en van 17.30 tot 19.15 uur op afspraak. Graag op afgesproken tijd komen zodat wij de corona veiligheidsmaatregels kunnen handhaven en de ingang van het restaurant voor afhaal te gebruiken.

 

Hieronder vindt u de menu’s voor aankomende weken:

Week 40: 30 september - 4 oktober 2020

PrinsHeerlijk Box

  • Brood & aioli

  • Carpaccio met Parmezaan, rucola en truffelmayonaise

  • Licht geschroeide tonijn met sesam, wakamee en oosterse karamel

  • Krokante vega sushi

  • Lasagne van pompoen en geitenkaas

  • Kabeljauw met witte wijnsaus, aardappelgratin en bosbeen

  • Gevulde Kipfilet met paddenstoelen en brie omwikkeld met spek met zuurkooltruffelpuree en appelstroopjus

  • Betuws appelgebak

 

Herfst Box

  • Brood & aioli

  • Quiche zalm, mozzarella en spinazie

  • Rode biet en geitenkaassalade

  • Gelakte buikspek met pompoenpuree

  • Stamppotje paksoi met varkensrollade

  • Wilde zalm met paddenstoel risotto

  • Gegratineerde witlof met kaas

  • Stoofpeertjes met hangop

Week 41: 7 - 11 oktober 2020

PrinsHeerlijk Box

  • Brood & aioli

  • Carpaccio met Parmezaan, rucola en truffelmayonaise

  • Licht geschroeide tonijn met sesam, wakamee en oosterse karamel

  • Krokante vega sushi

  • Lasagne van pompoen en geitenkaas

  • Kabeljauw met witte wijnsaus, aardappelgratin en bosbeen

  • Gevulde Kipfilet met paddenstoelen en brie omwikkeld met spek met zuurkooltruffelpuree en appelstroopjus

  • Betuws appelgebak

 

Franse Box

  • Brood & aioli

  • Uiensoep

  • Quiche lorraine

  • Salade nicoise

  • Franse visstoof met zalm en mosselen

  • Coq au vin met krieltjes

  • Herfst ratatouille met roseval aardappelen

  • Tarte tatin met peer en speculaaskruiden

Week 42: 14 - 18 oktober 2020

PrinsHeerlijk Box

  • Brood & aioli

  • Carpaccio met Parmezaan, rucola en truffelmayonaise

  • Licht geschroeide tonijn met sesam, wakamee en oosterse karamel

  • Krokante vega sushi

  • Lasagne van pompoen en geitenkaas

  • Kabeljauw met witte wijnsaus, aardappelgratin en bosbeen

  • Gevulde Kipfilet met paddenstoelen en brie omwikkeld met spek met zuurkooltruffelpuree en appelstroopjus

  • Betuws appelgebak

 

Italiaanse herfst Box

  • Brood & aioli

  • Pomodorisoep

  • Zalmbonbon met spinazie, pesto en mozzarella

  • Mortadella salade met rode pesto, kappertjes, olijven en pistache

  • Pappardelle met runderstoof

  • Risotto met paddenstoelen en truffel

  • Vislasagne van witvis, tomaat, balsilicum en oregano

  • Tiramisu met speculaas

Week 43: 21 - 25 oktober 2020

PrinsHeerlijk Box

  • Brood & aioli

  • Carpaccio met Parmezaan, rucola en truffelmayonaise

  • Licht geschroeide tonijn met sesam, wakamee en oosterse karamel

  • Krokante vega sushi

  • Lasagne van pompoen en geitenkaas

  • Kabeljauw met witte wijnsaus, aardappelgratin en bosbeen

  • Gevulde Kipfilet met paddenstoelen en brie omwikkeld met spek met zuurkooltruffelpuree en appelstroopjus

  • Betuws appelgebak

 

Seizoen's Box

  • Brood & aioli

  • Hoender ingerold in pistache met salade van rode biet en appel

  • Mosterdsoep met gerookte zalm

  • Pasteitje paddenstoelen ragout

  • Gnocchi met pompoensaus, rucola en Parmazaanse kaas

  • Makreel met herfstgroenten

  • Boeuf bourguignon met aardappelpuree

  • Worteltaart

Week 44: 28 oktober - 1 november 2020

PrinsHeerlijk Box

  • Brood & aioli

  • Carpaccio met Parmezaan, rucola en truffelmayonaise

  • Licht geschroeide tonijn met sesam, wakamee en oosterse karamel

  • Krokante vega sushi

  • Lasagne van pompoen en geitenkaas

  • Kabeljauw met witte wijnsaus, aardappelgratin en bosbeen

  • Gevulde Kipfilet met paddenstoelen en brie omwikkeld met spek met zuurkooltruffelpuree en appelstroopjus

  • Betuws appelgebak

 

Oud Hollandse winter Box

  • Roggenbrood met kattenspek

  • Erwtensoep

  • Snertsalade met rookworst, aardappelen, doperwten en spekjes

  • Gebakken spekjes met champignon en ui

  • Boerenkool met rookworst en oma’s jus

  • Hutspot met gehaktballetjes en mosterdsaus

  • Andijviestamppot met sukade

  • Stoofpeertjes met boerenyoghurt

This website is powered by Web-Lease