Neem contact met ons op: 0345 505 341

Events

van PrinsHeerlijk

Hier vindt u alle events en evenementen die door Restaurant PrinsHeerlijk en in samenwerking met Restaurant PrinsHeerlijk geregeld worden.

 

 

 

VIRTUELE HIGH WINE OP 16 JANUARI 2021

Hoe werkt een virtuele High Wine bij PrinsHeerlijk?

 

Door de coronamaatregelen zijn wij helaas nog gesloten maar zouden toch graag een leuk event samen met jullie organiseren. Hierom doen we dit online. U kunt meedoen op laptop, tablet of smartphone met camera en microfoon.

 

U kunt uw High Wine Box op 16 januari van 12:00-17:00 uur afhalen bij ons restaurant en een uur van te voren sturen wij u de link voor de videomeeting via uw email-adres.

 

Drie uur lang zullen we gezellig samen (en interactief!) online proeven van de verschillende wijnen en hapjes met live gestreamde muziek van zanger Thom van der Kooij

 

Graag aanmelden voor 14 januari 2021 en betalen kan bij afhalen van afhaalbox met pin of contant in het restaurant

 

VALENTIJNS ACTIE PRINSHEERLIJK

Wat houdt deze Valentijnsactie bij PrinsHeerlijk in?

Helaas weten wij nog niet of wij op 14 februari onze deuren van ons restaurant voor u mogen openen, daarom hebben wij twee opties onder voorbehoud:

 

  1. ValentijnsDiner voor twee in ons restaurant (mocht dit alweer mogelijk zijn)
  2. ValentijnsDiner voor twee @home (met een luxe Valentijnsafhaalbox)

 

Wij zullen op Valentijnsdag een driegangen shared dining voor twee aanbieden voor € 32,50 p.p. Het menu zal uit verschillende kleine voor-, hoofd- en nagerechtjes bestaan om samen te delen. Zoals u van ons gewend bent heeft u de keuze uit 3 verschillende menu’s: vegetarisch, combi vlees-vis-vegetarisch of alleen maar vlees.

 

De manier waarop u uw geliefde uitnodigt maakt deze Valentijnsactie speciaal: U nodigt uw geliefde uit via de post. Wij versturen voor u een uitnodiging voor het diner: De uitnodiging is een klein brievenbusdoosje met daarop de tekst DO YOU WANT TO BE MY SWEATHEART? In het doosje zit een redvelvet brownie in de vorm van een hart. Op het persoonlijke kaartje, welke anoniem of vanuit uw naam gestuurd mag worden, staat de uitnodiging met specifieke details voor het Valentijnsdiner voor u twee samen.

 

Uiteraard vragen wij u wel om minimaal 1 week van te voren te reserveren zodat wij op tijd de uitnodigingen kunnen versturen.