Neem contact met ons op: 0345 505 341

Events

van PrinsHeerlijk

Hier vindt u alle acties, events en evenementen die door Restaurant PrinsHeerlijk en in samenwerking met Restaurant PrinsHeerlijk geregeld worden.

 

 

 

SAMEN STERK: PRINSHEERLIJK STEUNT JOUW SPORTCLUB

Heel februari 2021 gaat er 10% van iedere AfhaalBox naar een van de deelnemende sportclubs.

In deze moeilijke tijd zoekt restaurant PrinsHeerlijk naar mooie samenwerkingen om er voor te zorgen dat onze gemeenschap levendig blijft ook na covid. Iedere dag wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de deuren van het restaurant als het weer mag geopend kunnen worden. Het is belangrijk voor onze gemeenschap dat straks alle deuren van alle bestaande sociale, commerciële en sportgelegenheden weer geopend kunnen worden.

 

Restaurant PrinsHeerlijk gaat heel februari 2021 samenwerken met 7 sportclubs in de omgeving. De deelnemende sportclubs zijn:

  • Paardrijvereniging De Bergakkerruiters te Est
  • Korfbalvereniging CKV Animo te Geldermalsen
  • Voetbalvereniging M.V.V. ’58 te Meteren
  • Voetbalvereniging G.V.V.  te Geldermalsen
  • Tennisclub GLTC te Geldermalsen
  • Hockeyclub H.C. Geldermalsen
  • Volleybalvereniging GO97 te Geldermalsen en Buren

 

Wat houdt de actie Samen Sterk van Restaurant PrinsHeerlijk in? Iedereen die een AfhaalBox van Restaurant PrinsHeerlijk besteld in februari 2021 mag een van de deelnemende sportclubs naar keuze kiezen en restaurant PrinsHeerlijk doneert 10% van het betaalde bedrag aan de verkozen sportclub.

 

Wat is een AfhaalBox van restaurant PrinsHeerlijk? Thuis heerlijk genieten van een driegangen diner voor 2 personen of meer. De AfhaalBoxen zitten bomvol met lekkere gerechtjes voor 2 personen voor €50,-. Iedere maand worden drie verschillende AfhaalBoxen aangeboden: De PrinsHeerlijkBox, De VegaBox en De ThemaBox. Bij afhaal en catering - afhaalboxen ziet u de menu's voor februari. Bent u geen visliefhebber? Dan kunnen wij voor u bij de PrinsHeerlijkBox de visgerechten vervangen met vleesgerechten.

 

Wat is de looptijd van de actie?

Actie geldig heel februari 2021 (m.u.v. de ValentijnsActie). Restaurant PrinsHeerlijk is iedere week van woensdag tot en met zondag geopend voor afhaal van 12.00-20.00 uur.

 

Waarom organiseert restaurant PrinsHeerlijk deze actie?

Restaurant PrinsHeerlijk vindt het belangrijk voor de samenleving dat straks als het weer mag alle deuren van alle sociale, commerciële en sportgelegenheden weer geopend kunnen worden. Dit houdt namelijk onze buurt levendig. Daarom heeft restaurant PrinsHeerlijk er voor gekozen om het percentage dat normale gesproken aan promotie wordt uitgegeven nu aan de sportclubs te geven zodat zij in deze moeilijke tijd ook wat extra inkomsten kunnen krijgen.

 

 

Zijn er nog extra voorwaarden?

Iedereen mag deelnemen aan deze actie

Er kan alleen gekozen worden voor de deelnemende clubs

Er kan helaas niet met cadeaukaarten betaald worden, want hierover moeten wij altijd nog een percentage afdragen en dit is voor ons niet haalbaar bij deze actie

Er mag alleen voor de AfhaalBoxen: PrinsHeerlijk, Vega en de ThemaBox gekozen worden andere producten doen niet mee in deze actie, de ValentijnsBox valt ook buiten deze actie.

VALENTIJNS ACTIE PRINSHEERLIJK

ValentijnsDiner voor 2@Home. De ValentijnsAfhaalBox bevast onderstaande gerechtjes:

•Brood & aioli

•Courgettesoep 

•Carpacciotartaar met truffelmayonaise, smokey beans en gemengde salade

•Oesters met frambozenazijn en sjalot 

•Zalmfilet in bladerdeeg met witte wijnsaus en gemarineerde groenten

•Gevulde varkenshaas met brie, bloemkool mousseline en paddenstoelensaus 

•Gevulde paprika met risotto en Parmezaan met een saus van gepofte tomaat en knoflook

•Verrassing dessert voor 2 personen 

Wat houdt deze Valentijnsactie bij PrinsHeerlijk in?

ValentijnsDiner voor twee @home (met een luxe Valentijnsafhaalbox)

 

Wij zullen op Valentijnsdag een driegangen shared dining voor twee aanbieden voor € 32,50 p.p. Het menu zal uit verschillende kleine voor-, hoofd- en nagerechtjes bestaan om samen te delen.  Het menu zal in week 5 bekend worden gemaakt.

 

De manier waarop u uw geliefde uitnodigt maakt deze Valentijnsactie speciaal: U nodigt uw geliefde uit via de post. Wij versturen voor u een uitnodiging voor het diner: De uitnodiging is een klein brievenbusdoosje met daarop de tekst DO YOU WANT TO BE MY SWEETHEART? In het doosje zit een redvelvet brownie in de vorm van een hart. Op het persoonlijke kaartje, welke anoniem of vanuit uw naam gestuurd mag worden, staat de uitnodiging met specifieke details voor het Valentijnsdiner voor u twee samen.

 

Uiteraard vragen wij u wel om minimaal 1 week van te voren te reserveren zodat wij op tijd de uitnodigingen kunnen versturen.