Neem contact met ons op: 0345 505 341

Een heerlijke high tea in Geldermalsen

Bent u op zoek naar een originele manier om een verjaardag of vrijgezellenfeest te vieren? Ontdek dan zeker de high tea in Geldermalsen bij Restaurant PrinsHeerlijk. De high tea is ook bij uitstek perfect voor andere gelegenheden zoals een huwelijksjubileum, babyshower of verjaardag, of gewoon als gezellig uitje met familie of vrienden.

High wine en high beer

Naast een high tea serveren we ook een high wine en een high beer. Een high wine of high beer bestaat uit een maaltijd van drie gangen waarbij u bij elke gang een passend wijntje of biertje krijgt. De eerste gang is bijvoorbeeld soep met een broodje, vervolgens volgt een hapjesplank en als afsluiter geniet u van een heerlijk dessert.

Wie wel van een glaasje wijn houdt, zal zeker genieten van een high wine. U heeft de keuze uit verschillende witte wijnen, rode wijnen en roséwijnen. Naast deze wijnen bieden we ook heerlijke bubbels aan. Prosecco en cava zijn dus ook vertegenwoordigt op onze drankenkaart. De wijnkaart wordt elke zes maanden zorgvuldig bijgewerkt met nieuwe wijnen. Zo hebben wij in de winter meer rode wijn op de kaart en in de zomer wordt de kaart aangevuld met frisse, lichte witte wijnen. Uiteraard geven wij u ook graag advies, zodat u zeker van uw wijn geniet. Een echte aanrader is de Pinot Grigio, die bij vrijwel iedereen in de smaak valt.

Onze bierkaart bestaat uit verschillende Nederlandse en buitenlandse bieren. U heeft voor de high beer dus voldoende keuze. Tijdens de high beer heeft u de mogelijkheid om verschillende bieren te proeven. Benieuwd welke bieren het best bij uw smaakprofiel passen? Vraag onze medewerkers voor advies.

Reserveer een high wine, high beer of high tea bij Restaurant PrinsHeerlijk

De high tea is enkel beschikbaar via een reservering. Zo kunnen wij de versheid van de producten garanderen. Wilt u een high tea, high wine of high beer reserveren? U kunt ons telefonisch bereiken via 0345 505 341.

This website is powered by Web-Lease