Neem contact met ons op: 0345 505 341

KERST@PRINSHEERLIJK

BIJ ONS IN HET RESTAURANT:

Zolang de overheid en toestaat is ons restaurant voor de kerst geopend op 24, 25 en 26 december 2021. Wij hebben met de kerst een speciaal kerstmenu: onbeperkt SamSam-bites van de nieuwe menukaart.  Op 24 december zal dit vanaf 16 uur ingaan en u kunt dit kerstmenu zowel op 25 en 26 december ook al overdag reserveren. Wij zullen geen buffetten doen met kerst ivm coronamaatregels.

Wat houdt het kerstmenu precies in? Bij onbeperkt SamSam-bites kunt u iedere ronde 2 gerechtjes (welke kleiner zijn dan onze normale SamSam gerechten) kiezen van de menukaart. De rondes zijn onbeperkt. Zo kunt u meerdere of als u een grote eter bent alle gerechten van de kaart proberen. 

Voor volwassen bedraagt het kerstmenu € 39.50 p.p. en voor kinderen van 4-12 jaar € 15,- p.k.

Graag van te voren reserveren via 0345 505 341 of info@phrestaurant.nl

 

KERSTDINER@HOME MET ONZE HEERLIJKE AFHAALBOX:

Wat wordt er gegeten met de Kerst? Geen zin om de hele dag in de keuken te staan? KOM DE KERSTAFHAALBOX vanaf 2 personen bij PRINSHEERLIJK afhalen en geniet van een diner@home zoals u in ons restaurant zou doen. De Kerstafhaalbox is vanaf 2 personen te bestellen voor €75 per 2 personen. U kunt de afhaalbox op 24, 25 en 26 december tot 17 uur koud afhalen, mocht u toch warm willen afhalen dan is dit ook tot 17 uur mogelijk mits er geen aanpassingen zijn bij de afhaalbox, wel graag zelf aangeven als deze met kerst warm opgehaald gaat worden. Wij hebben het net als vorig jaar kerst en zoals bij all onze afhaalboxen het gemakkelijk voor u gemaakt: u heeft geen pannen of snijplank nodig alleen een oven om de gerechten binnen 15 minuten in de aangeleverde verpakking op te warmen. Een gemakkelijk instructie zit altijd in de afhaalbox.

DE KERSTBOX € 75 voor 2 personen

Te bestellen 24, 25- en 26 december

  1. Brood & aioli, olijfolie en zeezout
  2. Tartaar van gerookte zalm, knoflook gamba’s met citroen-rode pepermayonaise
  3. Carpaccio van ossenhaas met smokey beans, gemengde salade, tomaat, komkommerlinten en truffelmayonaise
  4. Soep van gepofte knoflook met kruidenolie
  5. Loempia van gekonfijte eend met zoetzure komkommer en hoisinsaus
  6. Gebakken rode mul met parelcouscous, gele courgette en rode paprikasaus
  7. Brisket met aardappelmousseline, schorseneren en rode portsaus
  8. Kaasplankje met vijgenbrood en honing
  9. Chocolademousse, appeltaart en whitney