Neem contact met ons op: 0345 505 341

Kleine gerechten bij Restaurant PrinsHeerlijk in Geldermalsen

Uit eten gaan met familie en vrienden is altijd een leuke en gezellige belevenis. Heeft u niet erg veel honger, maar wilt u toch graag proeven van wat Restaurant PrinsHeerlijk te bieden heeft? Dan zijn onze kleine gerechten; SamSam-gerechten en halve porties de perfecte oplossing. Ons team probeert altijd flexibel te zijn en te voldoen aan al uw wensen. Voor meer informatie kunt u ons eveneens bellen: wij helpen u graag.

Halve porties, kinderporties en het SamSam-menu

Op het menu van restaurant PrinsHeerlijk staan veel verschillende gerechten waardoor het soms moeilijk is om een keuze te maken. Kun je niet beslissen? Geen probleem! Bestel bijvoorbeeld twee halve gerechten en proef ze allebei.

Wanneer u samen met vrienden of familie komt lunchen of dineren heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor het SamSam-menu. U krijgt dan twee kleine voorgerechten, twee kleine hoofdgerechten en twee kleine nagerechten om te delen. Of u nu vlees-, vis- of vegetarische gerechten wilt bestellen, onze menukaart is divers en uitgebreid.

Ook voor kinderen biedt Restaurant PrinsHeerlijk verschillende mogelijkheden. Kids kunnen kiezen van de menukaart maar krijgen halve of kleinere porties geserveerd. Het is ook mogelijk om frietjes bij het gerecht te bestellen. Dit zal zeker bij kinderen in de smaak vallen! Bovendien heeft het restaurant een kinderhoek. Kinderen kunnen hier ongestoord spelen zodat hun ouders zich kunnen vermaken met hun gezelschap.

Reserveer bij Restaurant PrinsHeerlijk

Wilt u graag een bezoek brengen aan ons restaurant voor een lunch of diner? Reserveer dan telefonisch uw tafel via: 0345 505 341. Voor grotere groepen is het wenselijk om van te voren een reservering te maken. U vind ons restaurant de Herman Kuijkstraat 72 in Geldermalsen. Tot ziens bij Restaurant PrinsHeerlijk.

This website is powered by Web-Lease