Neem contact met ons op: 0345 505 341

OPENINGSTIJDEN EN RESERVEREN

bij PrinsHeerlijk

Het terras van het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Vanaf zaterdag 5 juni is zowel ons restaurant als ons terras geopend van 12.00- 22.00 uur van woensdag tot en met zondag. 

 

Volgens coronamaatregels moet er van te voren gereserveerd worden, dit mag telefonisch, via de website, email of aan de deur.  Als u online reserveert dan reserveert u een tafeltje voor 2 uur. Mocht u langer gebruik willen maken van de reservering dan adviseren wij om te reserveren via 0345 505 341.

 

Er mogen maximaal 2 personen uit een verschillend huishouden aan een tafel. Mocht u voor een grote groep of meer dan 2 personen uit een verschillende huishouden willen reserveren dan adviseren wij om te bellen met 0345 505 341

 

Via deze pagina of telefonisch kunt u een tafeltje in op ons terras reserveren. Mocht u speciale wensen of allergie├źn hebben, geef dit graag door bij de reservering zodat wij hiermee rekening kunnen houden. Ook als u gebruik wil maken van de tapaslunch, high tea of high wine horen wij dit graag bij de reservering.

 

Iedere maandag en dinsdag is het restaurant gesloten. Uiteraard zullen wij feestdagen wel extra open gaan of op reservering.