Neem contact met ons op: 0345 505 341

Gezellig uit eten in Geldermalsen

Gezellig uit eten in Geldermalsen? Dat doet u natuurlijk bij Restaurant PrinsHeerlijk. Bij ons staan gerechten en dranken hoog in het vaandel. Wij besteden veel aandacht aan onze drank- en menukaart. Om onze selectie variërend te houden, hebben we iedere 2 maanden een nieuwe menukaart. Benieuwd wat we allemaal te bieden hebben? Kom langs of bekijk de menukaart online!

De lekkerste gerechten, dranken en hapjes

De gerechten van Restaurant PrinsHeerlijk kunnen het best als ‘wereldkeuken’ worden omschreven. Er is een grote variëteit aan ingrediënten en bereidingswijzen. Zelfs de meest kieskeurige eters kunnen iets vinden dat in de smaak valt. Onze chef-kok houdt bovendien rekening met allergieën en bereidt onder andere veganistische, glutenvrije en lactosevrije gerechten op verzoek. Aarzel dus zeker niet om dit na te vragen bij ons team.

Tevens beschikken we over een uitgebreide dranken-, wijn-, bier- en cocktailkaart met onder andere gin & tonic, prosecco en blonde bieren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een heerlijke soepele en fruitige Montepulciano of Merlot als rode wijn. Maar ook voor witte wijn liefhebbers hebben we voldoende keuze uit licht frisse of volle en zachte wijnen.

Voor de bierliefhebbers hebben we verschillende bieren van de tap. Vraag ons team welke bieren we direct van de tap serveren. Daarnaast serveren we ook alcoholvrije bieren en zelf een alcoholvrije IPA uit de streek. Naast de bekende bieren op fles serveren we Vedett, Brouwerij ’t Ij, Duvel, Westmalle en meer!

Zin in een kleinere portie of een snack? Dan bent u bij Restaurant PrinsHeerlijk aan het juiste adres. Enkele van onze specialiteiten zijn Betuws appelgebak; gemaakt van lokale appelen en Betuwse bitterballen. Betuwse bitterbalen zijn elk seizoen anders. Kinderen kunnen bij ons spelen in onze aparte kinderhoek. Voor kinderen serveren we halve porties van de menukaart.

Kom langs bij Restaurant PrinsHeerlijk in Geldermalsen

Ga lekker uit eten in Geldermalsen en reserveer een tafel bij Restaurant PrinsHeerlijk. U kunt telefonisch een tafel reserveren door te bellen naar: 0345 505 341.

This website is powered by Web-Lease