Neem contact met ons op: 0345 505 341

Vergaderlunch bij Restaurant PrinsHeerlijk in Geldermalsen

Samen met collega’s lunchen of een bedrijfsdiner met uw zakenrelaties? Dat is mogelijk bij Restaurant PrinsHeerlijk. Ons restaurant, gevestigd in een pittoresk gebouw in het centrum van Geldermalsen, is de perfecte locatie voor een geslaagde vergaderlunch of diner. Bij ons geniet u van een heerlijke maaltijd in een rustieke sfeer. Zowel kleine als grotere groepen zijn van harte welkom bij ons.

Zakelijke lunch

Wij zijn ontzettend trots op onze kwalitatieve en smaakvolle gerechten die met passie voor u worden bereid door onze chef-kok. Ons menu is uitgebreid en zorgvuldig voor u samengesteld. Voor iedere liefhebber is er een ruime keuze uit vis, vlees of vegetarische gerechten. Tevens serveren wij gezonde maaltijdsalades die perfect passen binnen een dieet. Met ons Sam-Sam menu heeft u de mogelijkheid om gerechten te delen met uw gezelschap. Bijpassende wijnen en bieren vind u op onze drankenkaart. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om een bijpassend wijn-of bierarrangement samen te stellen om uw lunch of diner compleet te maken.

Als u of een van uw collega’s of zakenpartners een allergie of speciaal verzoek heeft zoals glutenvrij, lactosevrij of een notenallergie dan houden we hier graag rekening mee bij het bereiden van de gerechten. Aarzel dus niet om dit na te vragen bij ons team. Bovendien kunt u een factuur aanvragen voor uw lunch of diner en kunt u met creditcard betalen zodat u dit achteraf eenvoudig kunt doorgeven bij uw boekhouding.

Reserveer uw lunch of diner bij Restaurant PrinsHeerlijk

Voor uw vergader lunch of diner in Geldermalsen kunt u terecht bij Restaurant PrinsHeerlijk. U geniet van heerlijke gerechten en wordt persoonlijk bediend door onze vriendelijke medewerkers. Wilt u een tafel reserveren of wenst u graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met ons via het nummer 0345 505 341.

This website is powered by Web-Lease