Neem contact met ons op: 0345 505 341

Zonnig terras in Geldermalsen bij Restaurant PrinsHeerlijk

Niets is beter dan op een terras in de zon genieten van een hapje en een drankje. Wilt u graag ontspannen na het winkelen, bijpraten met vrienden en familie of u verdiepen in een boek met een lekkere cocktail of een glaasje wijn bij de hand? Kom dan langs bij Restaurant PrinsHeerlijk in Geldermalsen.

Ruim terras

Ons grote zonnige terras in Geldermalsen is de perfecte plaats om van het mooie weer te genieten. Tijdens het voor- en naseizoen (lente en de herfst) kunt u genieten van ons terras. Wij zorgen voor warme heaters en dekens zodat u zich comfortabel voelt. In de zomermaanden is er voldoende schaduw zodat u, ook op het heetst van de dag aangenaam kunt genieten van een hapje en een verkoelend drankje.

U heeft de keuze uit heel wat dranken en snacks. Geniet bijvoorbeeld van een verfrissend glaasje wijn of een zoete cocktail. In de zomer hebben we een aangepaste wijnkaart met wijnen die perfect bij het seizoen passen. Een van onze meest populaire wijnen is de Pinot Grigio, die veel mensen bevalt vanwege de volle smaak. Ook als u van bier houdt, vindt u zeker wat op onze bierkaart. Weet u niet wat u moet kiezen? Vraag gerust advies aan een van onze medewerkers!

Wilt u graag een lekker hapje bij uw drankje? Dat kan natuurlijk! Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere Betuwse snack: dat past uiteraard perfect bij ons terras in de Betuwe. U vindt bij ons onder andere Betuws appelgebak (gemaakt van appels die in de Betuwe werden gekweekt) of Betuwse bitterballen. Voor warme zomerdagen staat er een tapaslunch op het menu met zes heerlijke versnaperingen: twee tapas met vlees, twee tapas met vis en twee vegetarische tapas.

Kom langs bij Restaurant PrinsHeerlijk

Na een fietstochtje of een drukke week is lekker eten en drinken op een terras het beste wat u kunt doen om te ontspannen. Kom dus langs bij Restaurant PrinsHeerlijk in Geldermalsen. Als u een tafel in ons restaurant wilt reserveren, kunt u ons bereiken op 0345 505 341.

Powered by Web-Lease